Ide u Granadu: Njegoš Petrović se oprostio od Zvezde

Fudbal 29. jan 202220:37 1 komentar
REUTERS/Francois Lenoir

Fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović karijeru nastavlja u Granadi. Iako transfer još nije ozvaničen, 22-godišnji vezista se na društvenim mrežama oprostio od srpskog šampiona.

„Posle dve i po godine došao je i taj momenat kada moram da nastavim dalje. Želeo bih da se zahvalim upravi kluba, svim zaposlenima, stručnom štabu na čelu sa Misterom, najboljim navijačima na svetu, kao i mojim već bivšim saigračima i momcima koji će mi ceo život biti prijateljima. Da se zahvalim Bogu što mi je dao tu mogućnost da igram u Zvezdi, da osetim u potpunosti šta je Zvezda, da delim sa njom i dobre i loše momente, hvala mu na tome što mi je Marakana bila druga kuća. I naravno, hvala tebi Zvezdo što si me naučila mnogo toga kako u fudbalu, tako i u životu, hvala ti što nakon tebe odlazim kao zreliji igrač i jos zreliji i bolji čovek“, napisao je Petrović.

Nekadašnji igrač Rada potpisaće ugovor do leta 2026. sa španskim prvoligašem. Ceo posao je vredan 1.6 miliona evra, koliko će Zvezda dobiti u tri rate.

Petrović je 2019. stigao na Marakanu. Ove sezone je odigrao ukupno 15 utakmica.