Kros: Ne volim pripreme ni prijateljske utakmice

Fudbal 27. jul 202210:40
Angel Martinez/Getty Images

Malo je fudbalera koji su tako iskreni i uvek kažu šta misle i osećaju, kao Toni Kros.

Nemački fudbaler se trenutno nalazi sa Real Madridom na američkoj turneji, koja služi kao pripreme za novu sezonu. Prijateljske utakmice koje tamo igraju, njemu očigledno ne prijaju.

„Ovo nije deo u kome uživamo jer nemamo utakmice koje se računaju na bilo koji način. Međutim, svesni smo uloge priprema – kako ih odradimo tako će nam biti tokom cele sezone. Znamo koliko je važno da fizički budemo spremni za sve ono što nas čeka narednih par meseci, a čeka nas dosta“, poručio je Kros.

Ovo nije prvi put da Kros otvoreno priča na ovaj način o pripremama. Pored toga Nemac, koji ima ugovor sa Realom na još godinu dana, otvoreno je govorio i zašto nije prihvatio ovoga leta da produži ugovor sa kraljevskim klubom, rekavši da želi da vidi u kakvoj će formi biti sledećeg leta i najavio čak i moguću penziju ili odlazak u neku egzotičnu ligu. On je istakao da mu nije cilj da samo prima platu i živi od stare slave, već će onoga trenutka kad oseti da ne može više da održava formu na visokom nivou sam otići u penziju, iako neki smatraju da je sa njegove 32 godine prerano govoriti o tome, pogotovo što ima odlične rezultate fizičke spreme na svim pregledima, on ne odustaje od svog stava.

Komentari

Vaš komentar