„Lukin povratak uticao na tim, Frankfurt mi je drugi dom“

Fudbal 09. feb 202113:58 > 14:00
Alex Grimm, Getty Images Sport

Fudbaler Ajntrahta Filip Kostić govorio je u intervjuu za klupski sajt o dobroj formi u kojoj se nalazi, povratku Luke Jovića u tim i očekivanjima u nastavku sezone.

Kostić je u pobedi nad Hofenhajmom 3:1 postigao jedan gol i dva puta se upisao u asistente.

Srećan sam zbog toga i zbog načina na koji smo igrali. Bio sam u mogućnosti da kod sva tri gola pomognem ekipi i to me čini veoma srećnim„, rekao je Kostić i dodao:

„Uvek sam se trudio da popravim stvari koje mi ranije nisu išle od ruke. Mogu da kažem da je moja trenutna forma najbolja do sada, ali ne želim da se zadržim na tome, želim da idem dalje. Imam podršku ekipe i trenera i želim da nastavimo sa uspesima, kao i da sezonu završimo na još bolji način nego prethodnu“.

Kostić se osvrnuo i na komentare da je povratak Luke Jovića iz Real Madrida pozitivno uticao i na njegove partije.

„Ta teorija je očigledna. Lukin povratak ima veliki uticaj na celu ekipu. Ja sam se prošle godine mučio i sa povredom, što je na sreću, prošlo kako treba na kraju. Biću iskren, očekivao sam da se posle toga brže vratim u formu, ali bilo mi je potrebno nekoliko utakmica da budem onaj stari. Naravno, Lukino prisustvo je povezano sa tim, mi provodimo mnogo vremena zajedno i van terena. To je predivno. Osećam se veoma prijatno u Frankfurtu. To je moj drugi dom. Još je lepše sa Lukom i Ajdinom (Hrustićem). To sigurno doprinosi tome da sve bude mnogo lakše“, zaključio je Kostić.

Komentari

Vaš komentar