„Nikad nisam imao problema s Ronaldom, on je rešavao moje probleme“

Izvor: Juan Medina, Reuters

Aktuelnu situaciju oko Kristijana Ronalda prokomentarisao je i trener Real Madrida Karlo Anćeloti.

Povezano

Trofejnog italijanskog stručnjaka pitali su mediji da prokomentariše dešavanja na Svetskom prvenstvu u Kataru.

„Ovde u Madridu ima mnogo razočarenja, bila su velika očekivanja čak i ako je tim još uvek veoma mlad. Luisu Enrikeu nije lako. Bio je kritikovan i pre utakmice, a zamislite sada“, rekao je Karlo Anećeloti o eliminaciji Španaca.

Govorio je i o drugim temama, hvalio je Brazilca Rišarlisona koga je svojevremeno trenirao u Evertonu. Istakao je i učinak svog sadašnjeg igrača Vinisijusa kao i golgetera Pari Sen Žermena Francuza Mbapea. Naravno, neizbešno pitanje bilo je vezano i za situaciju oko Kristijana Ronalda.

„U čemu je problem? Ne znam, možda se još uvek oseća kao da ima 20 godina jer se oseća dobro. Vodio je računa o svom telu tokom cele karijere, ali konkurencija je sada jača“, diplomatski je odgovorio Karlo Anćeloti.

Na potpitanje da li je i on svojevremeno imao problema sa Portugalcem, nasmejao se:

„Naprotiv, on je rešio moje probleme. Trenirao sam ga dve godine i nikada nisam imao problema. Postizao je gol po utakmici, kako ga možete smatrati problemom? Uvek je dobro trenirao, vodio računa o svakom detalju. Meni je bilo veoma lako da ga treniram. On je izuzetan igrač“, glasio je odgovor italijanskog stručnjaka.

Karlo Anćeloti i Kristijano Ronaldo su zajedno u Realu osvojio četiri trofeja, svakako najznačaniji je pehar Lige šampiona 2014. protiv gradskog rivala Atletika u produžecima.

Komentari

Vaš komentar