Orlovi lete u Katar: Kada te vera u pobedu vodi

Fudbal 06. dec 202114:15 > 16:23
Fudbalski savez Srbije

U životu, čovek svakodnevno funkcioniše verujući u mnoge stvari – ideje, ljude i ciljeve. Može se reći da je gotovo nemoguće živeti bez vere u značaj i ishod svega što radimo. Kao da u prirodi postoje određeni zakoni koji dokazuju da bez nje teško da bilo šta može da postoji i da je ona, na ovaj ili onaj način, prvi pokretač svakog od nas. Oslonac bez kojeg ne možemo ići kroz život zbog čega je potrebno verovati prirodi.

Od samog početka godine, pa sve do noći kada je fudbalska reprezentacija Srbije učinila ‘neverovatno’ i uspela da savlada aktuelnog šampiona Evrope na njegovom terenu, „Orlovi“ su verovali u svoj rad i potencijal koji poseduju. Prvi među njima, selektor Dragan Stojković, nedavno je istakao upravo ovaj element uspeha kao najznačajniji:

„Jednostavno sam bio vrlo samouveren i ostajem pri tome, gledajući grupu koja je dosta teška, zahtevna, ali jednostavno tu je jedno duboko verovanje i ja sam uspeo da tu pozitivnu energiju prenesem i na one koji su bili glavni akteri, a to su igrači.“

Njegova vera u igrače i njihovo međusobno poverenje učinilo je da se celoj naciji vrati vera u reprezentaciju.

Fudbalski savez Srbije

VODAVODA je od početka verovala u „Orlove“ i njihovu pobedničku prirodu. Zbog toga je mnogo pre početka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru stala uz fudbalsku reprezentaciju i dala vetar u krila „Orlovima“. Kao da je još tada znao ishod kvalifikacija i poslednje utakmice protiv Portugala, osnivač i direktor kompanije VODAVODA, gospodin Vladan Đorđević, prilikom potpisivanja ugovora sa FSS-om izjavio je:

„Naš nacionalni fudbalski tim, baš kao i tim VODAVODE, čine vrhunski profesionalci, koji znaju da se najveće sportske, ali i tržišne utakmice dobijaju srcem. Posvećenost, vera i želja za uspehom, imaju snagu da preokrenu svaki rezultat, utru put do gola u poslednjoj sekundi i donesu pobedu, čak i kada se ona čini naizgled nedostižnom.“

Jer da bismo postigli velike stvari, moramo ne samo da delujemo, već i sanjamo, ne samo da planiramo, već i verujemo. Jer kada sumnje postanu glasne, a podrška tiha – VERUJ INTELIGENCIJI PRIRODE. PRIRODA ZNA NAJBOLJE.