Ostoja Mijailović zvanično pobedio na izborima za predsednika JSD Partizan

Fudbal 13. sep 202218:26 4 komentara
sk

Biznismen Ostoja Mijailović zvanično je postao predsednik Sportskog društva Partizan pošto je njegovo ime upisano u Agenciji za privredne registre u funkciji pravnog zastupnika.

Informaciju je preneta na portalu Nova S.

U ponedeljak se skupština za izbor predsednika JSD Partizan okončala sukobom posle kojeg su se za predsednika proglasili i Mijailović, predsednik košarkaške sekcije crno-belih, i Milorad Vučelić, predsednik FK Partizan.

Privatno obezbeđenje direktora fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazure, sprečilo je deo delegata da uđu u prostorije kluba pod izgovorom da nemaju adekvatnu dokumentaciju. Nakon toga je novoizabrani predsednik sportskog društva Mijeilović sa većinom delegata održao skupštinu u prostorijama teniskog kluba na stadionu u Humskoj i proglasio pobedu.

U Upravni odbor su između ostalih izabrani Željko Obradović, Marko Nikolić, Andrea Arsović, Filip Filipović, Đorđe Višacki… Za Generalnog sekretara JSD izabran je legendarni odbojkaš Željko Tanasković.

Mijailović je rođen u Čačku, ima 43 godine i po zanimanju je ekonomista i biznismen. Predsednik KK Partizan je od 2017. godine. Bio i na mestu narodnog poslanika, član je Srpske napredne stranke, a prethodno je 15 godina bio član Nove Srbije.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare