Pančev: Makedonija može da iznenadi

Fudbal 10. jun 202118:01 4 komentara
EPA

Darko Pančev, proslavljeni napadač Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, smatra da Severna Makedonija ne treba da se zadovolji samo učešćem na Evropskom prvenstvu.

Makedonci su u grupi C sa reprezentacijama Holandije, Austrije i Ukrajine.

Nije to neka preterano jaka grupa. Možemo da napravimo jedno lepo iznenađenje. Holandija je jedina reprezentacija ekstra klase. Sa Austrijom i Ukrajinom apsolutno može da se igra. Ovo je sjajna prilika da Evropi demonstriramo visok kvalitet. Nemamo šta da izgubimo, ioanko niko od nas ništa ne očekuje“, rekao je Pančev.

#related-news_0

Kao glavni kvalitet reprezntacije Severne Makedonije, Pančev vidi veoma veliki kvalitet u veznom redu.

Tu imamo četiri izvanredna igrača. Predvodi ih Ademi, koji je kapiten Dinama iz Zagreba. Tu su još Bardi, Alijoski i Elif Elmas iz Napolija, koji je jedan od najvećih talenata na ovim prostorima. Sa svima mogu da se nadigravaju“, kaže Pančev.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.  

Jedan od najboljih napadača u istoriji Jugoslavije, imao je priliku da oseti draž učešća na velikom takmičenju na Svetskom prvenstvu u Italiji 1990. godine.

To je nezaboravno iskustvo. Mogu da poručim našim igračima da uživaju u svakom trenutku. Samo ako su opušteni, moći će da se pokažu u pravom svetlu“, istakao je Pančev.