Partizan ima novog sponzora, Vazura se zahvalio predsedniku

Fudbal 18. jan 202313:49 7 komentara
Miloš Vazura
Foto: FK Partizan

Generalni direktor FK Partizan obratio se medijima iz Beleka gde crno-beli obavljaju završne pripreme za nastavak sezone i otkrio detalje najvećeg sponzorskog ugovora koji je klub potpisao u sezoni 2022/23.

„Pre nekoliko nedelja smo potpisali jednogodišnji ugovor sa kompanijom Ziđin i stoga bih želeo, u ime svih koji rade u Fudbalskom klubu Partizan, da se zahvalim predsedniku države jer nam ta pomoć veoma znači“, rekao je Vazura.

U potpisanom ugovoru postoji i opcija za produženje saradnje za još tri godine, a mediji spekulišu da se radi o ugovoru vrednom milion i po evra za prvu godinu.

„Jako smo zadovoljni i, ponavljam, zahvalni svima koji su pomogli da Partizan dobije novog sponzora, a pre svega, predsedniku države. Ime kompanije Ziđin će se nalaziti na dresovima, vidnim mestima na opremi, kao i svuda na stadionu“, dodao je Vazura.

Što se tiče pojačanja u igračkom smislu, Vazura je rekao da je trenutno blizu dolazak jednog, ali i odlazak jednog igrača.

„Vidim da su igrači nasmejani, a najvažnije je da su svi zdravi. Zadovoljan sam, ne žurimo sa dovođenjima. Dovešćemo samo proverene igrače koje bude želeo stručni štab. Nadam se i sutra dobrom rezultatu u utakmici sa Ahmatom“, zaključio je generalni direktor Partizana.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare