Partizan počeo pripreme, Stolica: Fokus samo na teren

Fudbal 13. jun 202211:27 komentara
FK Partizan

Crno-beli zvanično počeli sa radom, novi šef struke Ilija Stolica poručio igračima da ne razmišljaju o drugim stvarima, već da se usmere samo na svoj posao.

Fudbaleri Partizana su i zvanično u Sportskom centru “Teleoptik” u Beogradu počeli pripreme za narednu sezonu, predvođeni novim trenerom Ilijom Stolicom.

– Prvo i ono najvažnije ste vi, vi ste fokus, vi ste ono zbog čega smo svi mi ovde zajedno kao vaš servis. Znam da ste toga svesni i da to znate, znam da znate koju težinu ima ovaj grb – rekao je Stolica u obraćanju igračima, a potom je nastavio:

– Isto tako znam da znate da od prvog momenta energiju želimo da usmerimo samo na teren. Vidim i osećam da će sve strukture kluba biti mobilisane da nam pomognu da mi budemo na terenu, da budemo ono što treba da budemo, da se fokusiramo na igru i da kroz tu igru ispunimo ono što očekujemo prvo sami od sebe.

Stolica je rekao da ispred Partizana uvek treba da budu trofeji i pobede, ali je istakao da će crno-beli ići od dana do dana, od pobede do pobede.

– Ono što mi je najvažnije u ovom trenutku je da vam poželim dobro zdravlje. Znam da se niste odmorili dovoljno… Momci, puno sreće i zdravlja, pričaćemo dalje na terenu – zaključio je Stolica.