Pešić: Sada sam bolji u odnosu na prvi mandat

Fudbal 20. jul 202215:39 1 komentar
fk crvena zvezda

Crvena zvezda predstavila je Aleksandra Pešića kao svoje novo pojačanje ovoga leta. Napadaču će ovo biti drugi mandat u Ljutice Bogdana, s obziron da je u sezoni 2017/18 već nosio crveno-beli dres.

„Nisam se nadao da ću imati tremu kao prvi put. Bilo je mnogo problema poslednjih dana, ali najvažnije je da sam se vratio. Verujem da nećemo nastaviti gde smo stali, već da će Crvena zvezda biti svake godine sve bolja“.

Prvi mandat u Zvezdi, tokom kojeg je postigao 29 golova i zabeležio 21 asistenciju Pešić pamti kao najbolji period u karijeri.

„To mi je bila najbolja sezona u karijeri. Ne treba se vraćati na ono što je bilo. Tako nikada nećete uraditi nešto bolje. Došao sam da ostvarim veće uspehe. Privilegija je igrati Ligu šampiona, nadam se da ćemo igrati dve sezone u tom takmičenju. Ali je najveća privilegija igrati u Crvenoj zvezdi“, rekao je Pešić, pa potom nastavio:

„Mnogo sam se promenio. Napredovao sam kao igrač, to sve dolazi sa godinama. Sada sam u najboljim godinama, stekao sam ogromno iskustvo. Mislim da sam sazreo i fizički i psihički, sada sam bolji igrač, sa više iskustva. Znam da su ovde očekivanja velika, nije isto igrati u Karaguruku ili Crvenoj zvezdi. Ali biće to sve u redu“.

Fudbaler je istakao da je pratio sva dešavanja u klubu.

„Pratio sam svaku utakmicu,. Znam i nova pojačanja koja su stigli. Iz moje generacije su tu Rodić i Borjan, kao i dva majstora fudbala Katai i Ivanić. To su po meni najbolji igrači Superlige, verujem da će me dodatno unaprediti“.

Kada se pojavila informacija da je Pešić blizu povratka na Marakanu, on je dao sarkastičnu izjavu u kojoj je rekao da to nije tačno, jer nema kvalitet za Crvenu zvezdu. Sada je objasnio zašto je to uradio.

„Da bi se posao završio ima tu i stvari van fudbala. Možda je ta izjava morala da se desi kako bih ja danas sedeo ovde sa vama. Sve je to deo pregovora i posla“, poručio je Pešić.

Komentari (1)

Vidi sve komentare