Rangnik: Ne menjamo kapitena, to su besmislice

Fudbal 18. feb 202218:18
Ralf Rangnik
Izvor: xJoexGiddensx 64484702 via Guliver

Menadžer Mančester junajteda Ralf Rangnik demantovao je navode medija da postoji mogućnost da oduzme kapitensku traku Hariju Megvajeru.

U medijima su se pojavile tvrdnje da postoji neslaganje u svlačionici ‘crvenih đavola’ i da bi Kristijano Ronaldo mogao da postane novi kapiten.

„Pa, moram da kažem da su to besmislice. Nikada nisam razgovarao ni sa jednim igračem o potencijalnoj promeni kapitena. Hari je svestan toga, kao i Kristijano, kao i svi ostali igrači. Dakle, to za mene nikada nije bio problem. Ja odlučujem ko će biti kapiten i zbog toga nema potrebe da pričam sa nekim drugim“, rekao je nemački stručnjak.

„Hari je naš kapiten, to će i ostati do kraja sezone. Nemam ništa drugo da kažem o toj temi“.

Na pitanje da li su ove priče uticale na tim, Rangnik je odgovorio:

„Ja nisam frustriran jer znam da ništa od toga nije istina. Rekao sam već da nikada nije postojao problem oko toga ko je kapiten. Da budem iskren, ne slušam previše šta se priča jer sam fokusiran na pripreme treninga i utakmica. Mogu da vam kažem da je u poslednjih 11, 12 nedelja bilo igrača koji nisu bili zadovoljni do kraja prelaznog roka. Imali smo previše fudbalera. Sada je atmosfera bolja“.

Junajted naredni meč igra u nedelju od 15 časova protiv Lidsa.

Komentari

Vaš komentar