Siniša Mihajlović opet mora u bolnicu!

Fudbal 26. mar 202212:31 > 12:38 17 komentara
Chris Ricco/Getty Images

Legendarni Siniša Mihajlović saopštio je da će morati opet da se vrati u bolnicu na novu seriju terapija protiv leukemije.

U julu 2019. godine, Mihajlović je otkrio da mu je dijagnostikovana leukemija – posle tri serije hemoterapije, presađena mu je koštana srž i u potpunosti se oporavio.

Ipak, sada je objavio da će opet morati u bolnicu na noci ciklus terapija protiv leukemije.

„Savetovano mi je da odem na terapiju kako bismo bolest sasekli u korenu. Neću se ponašati kao pre dve i po godine, već želim odmah da se izborim sa time kako situacija ne bi eskalirala“, rekao je Mihajlović i dodao:

„Možete da vidite da je ova bolest veoma hrabra kada se vratila da se suoči s nekim kao što sam ja. Tu sam – ako joj prva lekcija nije bila dovoljna, daću joj drugu. To je život, mnogo uspona i padova, rupa u koje možeš da padneš, ali uvek mora da se pronađe snaga da se ustane“.

Srpski stručnjak će početkom sledeće nedelje uzeti slobodno i biće primljen u bolnicu.

„Znam da sam u dobrim rukama. Za razliku od pre dve i po godine, mirniji sam. Znam šta treba da radim, a i situacija je drugačija. Nadam se da će biti brzo, a ja ću dati sve od sebe da bude i brže od toga. Ipak, moraću da propustim nekoliko utakmica. Već sam uradio sve što treba kako bih pratio treninge i utakmice na odeljenju na kojem ću biti primljen“.

Mihajlović je istakao da je siguran da ga igrači neće izneveriti.

„Ja ću se boriti s njima, a oni za mene. Biću tu uskoro“, zaključio je 53-godišnji Mihajlović.

Bolonja je trenutno 12. na tabeli Serije A, a Miroslav Tanjga će voditi ekipu u Mihajlovićevom odsustvu.