Srbija stigla u Podgoricu, srdačan doček za “Orlove”

Fudbal 26. mar 202314:40 0 komentara
Dušan Vlahović
FSS

Fudbalska selekcija Srbije srdačno je dočekana u Podgorici, a o lepom prijemu je javnost informisao i Fudbalski savez Srbije.

Iako je policija kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo između Crne Gore i Srbija koja je na programu 27. marta u Podgorici označila kao visokorizičnu, a čak je UEFA poverila jednom od najboljih sudija, Klemonu Turpanu, „orlovi“ uživaju u sunčanoj Podgorici.

*Veliki peh za Srbiju: Filip Kostić ne igra protiv Crne Gore

Igrači Srbije naišli su na srdačan doček, sa mnogobrojnom decom strpljivo su pričali i slikali Aleksandar Mitrović, Vanja Milinković Savić, Dušan Vlahović…

Kapiten Dušan Tadić je i sam prilazio fudbalskim zaljubljenicima i očigledno uživao u lepom dočeku. Njemu nije bilo lako ni da iziđe sa aerodroma…

Utakmica je na programu 27. marta sa početkom u 20 časova i 45 minuta. Stadion će biti ispunjen do poslednjeg mesta, a na osnovu atmosphere koja vlada u Crnoj Gori i među ljubiteljima fudbala, treba očekivati istinski spektakl, sjajnu atmosferu i veliku borbu za bodove.

Podsećanja radi Crna Gora je na startu pobedila Bugarsku u gostima sa 1:0, dok je Srbija na svom terenu slavila protiv Litvanije sa 2:0, slobodna je bila selekcija Mađarske, koja u drugoj rundi dočekuje Bugarsku.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!