Stanković: Treba da pokažemo ko smo

Fudbal 08. avg 202219:43 komentara
Starsport

Crvena zvezda otiputovala je na revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika, a trener Dejan Stanković i pored ubedljivog trijumfa u prvom meču najavljuje juriš na novu pobedu.

– Treba da pokažemo ko smo, a Zvezda je veliki klub. Naša obaveza je da uvek idemo na pobedu i u skladu sa tim ćemo postupiti i sutra. Ponoviću, imamo dovoljno kvalitetnih igrača i želimo da odbranimo UEFA koeficijent, koji smo izgradili prethodnih sezona. Daćemo sve od sebe i idemo na pobedu. Prvi meč u Beogradu je bio dobar, prava takmičarska utakmica. Dobar intenzitet. Rekao sam i u Beogradu da smo morali dobro da se oznojimo za svaki gol, tako ćemo morati i sutra – rekao je Stanković.

U Jereven nisu otupotvali Pešić, Ivanić i Rodić.

– Iako sa nama nisu otputovali iz standardne postave Pešić, Ivanić i Rodić, imamo adekvatne zamene i spremne momke da sutra pokažu šta znaju.

O Pjuniku ima samo reči hvale, iako je jermenski šampion pobeđen 5:0.

– O Pjuniku mislim sve najbolje. Nije slučajno tu gde je sada – u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Naišli smo na organizovanu ekipu, morali smo dobro da se oznojimo, da budemo koncentrisani, iako nam je koncentracija popuštala u prvih 15 minuta. Poklonili smo Pjuniku nekoliko lopti na sredini terena i ispred gola, umalo su te greške iskoristili. Pričali smo i analizirali ih pred revanš, i ne bi trebalo te greške da nam se ponavljaju.