Stojković: Nepotrebno izlaženje poslednje linije, to je zabranjeno…

Fudbal 28. nov 202213:39170 komentara
Izvor: Guliver

Selektor Srbije Dragan Stojković bio je razočaran posle remija protiv Kameruna, posebno zbog činjenice da je prokockana prednost od 3:1.

– Kako je nama trenerima, to samo mi znamo. Osećamo veliku frustraciju, posle vođstva Kameruna smo pronašli našu igru, zasluženo došli do vođstva. Imati smo prednost od 3:1, velika je to prednost na ovom nivou fudbala. Treba biti pametan, inteligentan, da utakmicu privedete kraju kako želite. Mislim da su nas neke greške skupo koštale, prilikom drugog i trećeg gola Kameruna. Apsolutno nepotrebno izlaženje poslednje linije, pokušaj pravljenja ofsajda, to je zabranjeno na ovom nivou fudbala. Za nijansu smo bolji od Kameruna, ali je bilo 3:3. Šta je, tu je, idemo dalje… – bili su prvi utisci selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, koji je potom dodao: 

– Uspeli smo da stvorimo kolosalne šanse. Mitrović je imao stativu, ne znam kako je uspeo da promaši posle šansu koju je imao. Raduje me činjenica da smo ekipa koja može da kreira šansu. Tri postignuta gola me raduju, ali ne i to što smo primili isto toliko, to moramo da analiziramo. Moram da napomenem da smo imali prinudne izmene, Pavlović i Veljković su morali van igre, dva centralna beka. Ali, to nije nikakav alibi. Uglavnom, krivo mi je što moram da menja igrače zbog povrede. 

Komentari

Vaš komentar