Stolica tražio smenu Ilieva?

Fudbal 25. jul 202211:434 komentara
Starsport

Ne baš sjajni start sezone i zaostatak od četiri boda u odnosu na Crvenu zvezdu doneli su nemir u Partizanu.

Kako to obično biva u takvim situacijama rukovodstvo i trener krenu međusobno da se optužuju za loše rezultate, a Sportski žurnal javlja da je šef stručnog štaba Ilija Stolica tražio smenu sportskog direktora Ivice Ilieva.

„Presudnu reč pri izboru Stolice za naslednika Aleksandra Stanojevića, u situaciji kad je gomila stručnjaka odbilo da sedne na klupu „Parnog valjka“, dao je, podsetimo, predsednik Milorad Vučelić, iako su, govorilo se, najbliži saradnici dizali dva prsta za drugačija rešenja“, piše Žurnal.

FK Partizan

 

Ovaj dnevni list podseća da je Stolicu u Partizan doveo predsednik kluba Milorad Vučelić. Zanimljivo je da ga je na promociji upravo Iliev hvalio.

“Mogu da kažem da je Stolica i 2017. bio moj prvi pik. Fudbalskim znanjem je superiorniji od mnogih, njegov trenerski talenat je na nivou najvećih. Razlog što je sad ovde je što je shvatio i sve nas, prevashodno mene, ubedio da je najbolje rešenje za Partizan. Potencijal je stavio u službu kluba i zato sam ubeđen u plodonosnu saradnju“, rekao je tada Iliev.

Komentari

Vaš komentar