Tadić: Neverovatno; Lopez: Znao sam kako šutira penal

Fudbal 09. apr 202109:02 > 09:05
Dušan Tadić Ajaks Ajax
Izvor: REUTERS/Piroschka Van De Wouw

Dušan Tadić je posle poraza od Rome 1:2 rekao da je rezultat potpuno nerealan, dok se golmana Vučice Pau Lopez hvalio da je dobro prostudirao kako srpski as izvodi jedanaesterce.

Liga Evrope

Kapiten Ajaksa smatra da holandski tim nije imao nimalo sreće u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evrope. Poražen je u Amsterdamu od Rome sa 2:1, iako je imao mnogo više od igre i šanse da ostvari mnogo bolji rezultat pred revanš u Rimu za sedam dana.

Neverovatno!“, glasio je Tadićev odgovor na pitanje kako komentariše rezultat.

Nije realan, nimalo. Zaslužili smo mnogo više. Zaslužili smo da pobedimo. Potpuno smo kontrolisali utakmicu. Vodili smo sa 1:0, trebalo je povedemo sa 2:0. Na žalost, nismo. To je bio jedan od ključnih momenata, ali bilo ih je još mnogo. Ubrzo smo primili gol posle greške golmana, mlad je, dešava se. Ima jak karakter, samo glavu gore. Čak i kod rezultata 1:1 mogli smo da damo gol ili dva. Imali smo šanse da pobedimo sa 2:1 ili 3:1. Nismo imali sreće. Umesto toga, stigla je kazna, korner i njihov drugi gol. Moramo da izvučemo pouke iz ovog„, kazao je Dušan Tadić.

Ne predaje se pred revanš.

Idemo tamo da pobedimo. Nema druge…„.

Golman Rome Španac Pau Lopez likovao je nakon meča. Posebno jer je uspeo da odbrani penal srpskom fudbaleru.

Znao sam da Tadić često šutira po sredini gola. Analizirao sam penale zajedno sa Markom Savoranijem kad smo se pripremali za meč. Ostao sam na mestu i imao sreće da ga pročitam„, rekao je Pau Lopez.

Slaže se i golman Rome da ništa još nije rešeno i da će revanš biti veoma zanimljiv. Taj meč na programu je sledećeg četvrtka.

 

Komentari

Vaš komentar