Uz reprezentaciju Srbije 5.000 navijača u Lisabonu

Fudbal 14. nov 202113:1119 komentara
Izvor: FSS

Reprezentativce Srbije, u duelu sa Portugalom (20.45, Nova S), bodriće oko 5.000 navijača.

Od izveštača iz Lisabona

Simpatizeri „orlova“, iz svih delova Evrope, „okupirali“ su tokom subote i nedelje glavni grad Portugala. Mnogi od njih, iako bez ulaznica na licu mesta, uspeli su da se snađu i na različite načine obezbede mesto među mnogobrojnim neposrednim svedocima nedeljnog spektakla.

Povezane vesti

Iako je za srpske navijače obezbeđen poseban sektor i 2.950 ulaznica, većina je rezervisala mesta na ostalim tribinama. U subotu veče, za sedište na najboljim pozicijama trebalo je izdvojiti oko 150 evra. Za to vreme, među navijačima Srbije, okupljenim ispred „Da luža“, brzo se proširila informacija da i dalje ima ulaznica u slobodnoj prodaji, zbog čega su mnogi od njih rezervisali za sebe, ali i prijatelje po nekoliko mesta.

Kapacitet popularnog stadiona „Svetlost“ iznosi 65.647 gledalaca  i biće maksimalno popunjen. Navijači na tribine mogu bez ograničenja.

Utakmice reprezentacije Srbije ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

Komentari

Vaš komentar