„Vlahoviću dajemo više nego Batistuti i Košti, pomalo me iritira sve“

Fudbal 29. sep 202120:09 0 komentara
Dušan Vlahović
Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Predsednik Fiorentine Roko Komizo rekao je da Dušanu Vlahoviću nudi ugovor kojim bi postao najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba, i dodaje da je kazao srpskom fudbaleru da preuzima rizik ako ne potpiše.

„Na tome radimo mesecima, neki dani su pozitivniji od drugih. Razgovarao sam sa Dušanom, a on mi je kazao da je koncentrisan jedino na teren, te da bi trebalo da razgovaram sa njegovim agentima, a oni kažu da bi trebalo da razgovaram sa fudbalerom. Ne znam da li će potpisati, treba da ostanemo mirni“, rekao je Komizo italijanskim medijima i dodao:

„Njegov agent treba da dođe u Firencu, on vodi pregovore. Ono što ću reći jeste da bi to bila najveća plata koja je ikada plaćena fudbaleru Fiorentine, uključujući Gabrijela Batistutu i Ruija Koštu“.

Na pitanje da li ga iritira trenutna situacija, Komizo je odgovorio:

„Pomalo, da. Fiorentina nije samo Vlahović. Ovo je ekipa i želimo da ostane koncentrisana. Šta drugo možemo da uradimo? Voleo bih da smo dosad rešili to pitanje, ali nije do mene. Rekao sam Dušanu da će mnogo rizikovati ako ne potpiše ugovor. Nudimo mu petogodišnji ugovor vredan 40 miliona evra. Morao sam da radim celu godinu da zaradim ono što bi on mogao za dva ili tri dana. Ne znam kako je fudbal došao u ovu fazu“.

Srpski reprezentativac odbio je transfere u Atletiko Madrid, Totenhem i Inter ovog leta, a ugovor sa italijanskim klubom ističe mu u junu 2023. godine.

Ove sezone je 21-godišnji Vlahović dao šest golova na sedam utakmica.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!