Zvezdaši srećni posle 10:0, Milijaš opominje: Nema opuštanja

Nenad Milijaš Crvena Zvezda
Izvor: Foto FK Crvena Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde postigli su deset golova, a nisu primili nejedan na tri kontrolne utakmice u Antaliji. Nakon poljskog Slaska (4:0) i ruske ekipe UFA (1:0) savladana je Akademija Pandev (5:0) iz Severne Makedonije.

Pomoćni trener crveno-belih i i nekadašnji kapiten Nenad Milijaš ipak nije bio potpuno zadovoljan posle najubedljivije pobede na zimskim pripremama.

Utakmicom sam zadovoljan, ali prvim poluvremenom ne mogu da budem. Ne sme tako da se igra, ni da se demonstrira takav odnos prema grbu ni na prijateljskoj utakmici. Ipak, momci su svesni toga, pa smo u drugo poluvreme ušli baš kako smo planirali i kako se spremamo, tako da je na kraju sve dobro ispalo„, rekao je Nenad Milijaš, a preneo klupski sajt.

Posle 10 golova sledi poslednji meč u nedelju od 15 časova, generalna proba protiv Šahtjora.

Lepo je postizati golove i u prijateljskim utakmicama. Samo treba da nastavimo tamo gde smo stali, u šta ne sumnjam, jer su se momci dobro spremili. Što se tiče generalne probe, Šahtjor je kvalitetna ekipa, ali mi iz utakmice u utakmicu bivamo sve bolji. Mislim da smo spremni i da će to biti dobro„, podvukao je Nenad Milijaš.

Marko Ivanić Crvena zvezda
Foto FK Crvena zvezda

Šahtjor najteža provera

Strelac trećeg gola protiv Akademije Pandev Mirko Ivanić zadovoljan je efikasnošću ekipe.

Mnogo nam znači činjenica da smo do sad postigli deset golova, a pri tom nismo primili nijedan. Upravo to je pokazatelj da odlično radimo, da smo na dobrom putu, ali i da moramo da nastavimo tako. Trudiću se da kada počne prvenstvo nastavim tamo gde sam stao prošle polusezone i verujem da ćemo biti još bolji kada se nastavi sezona„, rekao je Mirko Ivanić i najavio duel sa Šahtjorom.

Najvažnije je da smo pobedili i da se niko od igrača nije povredio. Okrećemo se pripremama za narednu kontrolnu utakmicu, koja nas očekuje u nedelju protiv Šahtjora, biće to ujedno i najteža provera na ovim zimskim pripremama.

Komentari

Vaš komentar