Klop: Drugi timovi bi dobili penal

Jirgen Klop, Sadio Mane
Pool via REUTERS/Adam Davy

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je posle poraza od Sautemptona u okviru Premijer lige dosta govorio o sudijama. Nemački stručnjak je ubeđen da je Sadio Mane bar u dve situacije morao da dobije penal.

Klop je posle poraza od Sautemptona najpre rekao da jeste tačno da je njegova ekipa loše igrala. Smatra da je njegov tim generalno bio loš i da tu nema nikakve nauke, ali je jedan deo svog intervjua posle meča posvetio ipak i sudijskim odlukama.

Igranje rukom je delovalo kao čist penal. Okrenuo sam se ka četvrtom sudiji rekao je da su već proverili i da nije penal. Ono što je sudija Mariner uradio sa Maneom večeras, nisam siguran da je u redu iskreno. Čuo sam da sada Junajted ima više penala za dve godine nego što sam ja imao za pet i po godina. Nemam pojma da li je to moja krivica ili kako to može da se desi uopšte„, rekao je Jirgen Klop koji je još malo pričao o nedosuđenim penalima.

Najbolje situacije smo imali kada je Sadio imao loptu u nogama. Bilo ko ko kaže da on hoće da iscenira penal se šali. On uvek pokušava da ostane na nogama. Imao je dve situacije u kojima bi drugi timovi dobili penal. Igranje rukom, ne znam ko će to da mi objasni. U ovim situacijama nismo imali sreće„, kazao je menadžer Liverpula.

Komentari (0)

Vidi sve komentare