Ko posle Stolice? U igri par kandidata, jedan se izdvojio

Fudbal 12. avg 202209:58 12 komentara
Starsport

Posle smene šefa stručnog štaba Partizana Ilije Stolice i nemilih scena od strane navijača, postavlja se pitanje ko će želeti da dođe na tu funkciju? U igri je par imena kandidata.

Pre samo par dana, kada se govorilo samo o potencijalnom odlasku Stolice, mediji u Srbiji su pisali da je rukovodstvo crno-belih već spremilo trojicu kandidata sa kojima su obavili neformalne razgovore o preuzimanju tima.

Guliverimage/PIOTR KUCZA FOTOPYK NEWSPIX.PL

Reč je o bivšim fudbalerima Partizana Albertu Nađu, Igoru Duljaju i Savu Miloševiću. Od sve trojice sada se izdvojio Milošević. Savo je već radio kao trener u Humskoj od marta 2019. do 2021. godine, posle čega je na kratko bio u Olimpiji iz Ljubljane i sada je slobodan. Može se reći da je tada ostavio sasvim pristojan utisak i nagovestio da bi posle izvanredne igračke karijere mogao ozbiljno da se razvija i u trenerskom smislu. Sa ekipom je tada osvojio Kup Srbije. Sada ostaje da vidimo da li će uspeti da se dogovori sa rukovodstvom kluba oko novog angažmana.

Takođe, u igri je i Aleksandar Vuković, nekadašnji trener poljske Legije. On je takođe bio fudbaler Partizana i oduvek je privržen klubu, ali nije poznato u kojoj je zainteresovan za preuzimanje tima u ovakvoj situaciji.

Poslednje ime koje se pominje, ali je vrlo malo verovatno da bi u ovakvim okolnostima prihvatio da se vrati u Humsku je Marko Nikolić. Od rastanka sa Lokomotivom iz Moskve je bez trenerskom angažmana, ali je imao nekoliko ponuda iz Turske i Mađarske. Nije želeo da ih prihvati čekajući neku ponudu iz jačih liga. Kako je u Rusiji odlično finansijski prošao, zbrinuo je svoju porodicu, pa može sebi da omogući luksuz da bira koji klub će preuzeti, a u ovom trenutku čini se da to neće biti Partizan…