Obradović: Hvala Antiću, doktorima…

Košarka 12. dec 201500:21 > 00:23
Tanjug/Tanja Valič

Trener Fenerbahčea Željko Obradović je posle utakmice sa Crvenom Zvezdom istakao da nije bio zadovoljan igrom u porvom poluvremenu, ali da je kasnije sve došlo na svoje mesto i dotakao se povratka Rikija Hikmana na teren.

„Baš loše smo otvorili utakmicu. U odbrani smo bili jako lenji, a ni u napadu nismo bili dobri. U drugom poluvremenu se sve promenilo. Ali moram da kažem da do konačnog rezultata nismo stigli lako jer je Crvena zvezda daleko bolja ekipa nego pre meseca dana. Pobeda dobija na značaju ako se zna da cele nedelje nismo mogli da treniramo kao normalna ekipa jer je virus gripa pokosio igrače.

Zato želim posebno da izdvojim naše lekare i medicinski tim koji su odradili veliki posao. Odigrali smo dobru odbranu i trčali dobro u kontranapade. Dobro je što su svi igrači dali doprinos pobedi. Posebno izdavajam Pera Antića i Jana veselog. Čestitam igračima jer su pokazali liderske sposobnosti. Hikman se vratio na teren posle devet meseci i jako težak period je iza njega. Svi smo tu da mu pomognemo da se vrati u formu“, rekao je Obradović posle meča.

Njegov tim je trijumfom od 79:61 zacementirao prvo mesto u grupi, dok će Crvena Zvezda u meču sa Bajernom odlučivati putnika u TOP 16 fazu.