Slukas: Sezona tek počinje

Košarka 13. dec 201513:17 > 13:19
Euroleague

Fenerbahče nije uspeo da se dokopa finala Evrolige prošle sezone kada je finalni turnir igran u Madridu. Kostak Slukas sa Olimpijakosom jeste, ali je Real bio jači. Usledio je vruć prelazni rok kada je Slukas u pitanju.

Tražio je više minuta, tražio je da bude prva opcija u napadu pre Spanulisa i Printezisa. Spominjao se i prelazak u Panatinaikos. Na kraju, Slukas nije našao rešenje, nije se dogovorio sa čelnicima kluba sa Pireja. Nije želeo rat sa navijačima Olimpijakosa, umesto Panatinaikosa izabrao je Fenerbahče. Za sada su svi zadovoljni. Trener Obradović, navjači, Slukas….

„Ostvarili smo primarni cilj iako prostora za napredak ima na pretek. Plasman u TOP 16 fazu je ono čemu smo težili. Imali smo dosta oscilacija tokom sezone, ali to je donekle normalno jer je ekipa prično renovirana u odnosu na sezonu koja je prošla“ rekao je Slukas i nastavio: „U završnici prve faze videlo se da napredujemo i da igramo mnogo bolje. Mnogi će biti ljuti zbog ovoga što ću sada reći. Ali, za nas sezona kada je Evroliga u pitanju tek počinje. TOP 16 je druga priča u odnosu na ono što se dešavalo do sada. Imamo dobar tim, imamo dobru hemiju, imamo sjajnog trenera. Možemo do finalnog turnira“.