Nedović: Odrastao sam u Zvezdi, ali učiniću sve da pobedimo

Košarka 04. dec 201409:59 > 10:03
Izvor: EPA

Srpski reprezentativac, Nemanja Nedović, igraće u petak prvi put protiv Crvene zvezde, kluba u kojem je i ponikao a ne krije da će susret u Valensiji biti posebno emotivan za njega ali i da će učiniti sve da njegova ekipa pobedi.

“Mislim da svi moramo da radimo zajedno ako želimo da zaustavimo njih dvojicu. Marjanović je izuzetno visok, ali je zbog toga i sporiji. Naši visoki igrači su brži od njega i to moramo da iskoristimo. Imamo odlične igrače, veoma talentovane i mislim da mogu da mu naprave probleme u odbrani. Sa druge strane, crveno-bele i njihov napad predvodi Vilijams, on je ključni igrač. Moraćemo naporno da radimo ako želimo da ga zaustavimo. Ako uspemo da zaustavimo njega i Bobija, mislim da ćemo pobediti.“ , ističe Nedović a prenosi B92.

Košarkaš se osvrnuo i na činjenicu da će zaigrati protiv kluba u kome se afirmisao kao igrač: 

„Biće veoma emotivno za mene. Ja sam odrastao tamo. Ipak, staviću emocije na stranu, biću profesionalac i pokušaću da donesem pobedu mom timu. Nama je sada svaka utakmica pitanje ’života i smrti’, pa je takav slučaj i sa duelom protiv Zvezde.“