Odgovor Partizana: Iz poštovanja prema radnoj grupi…

Košarka 04. dec 201918:48 > 18:50
KK Partizan NIS/Miroslav Todorović

Košarkaški klub Partizan istakao je da predsednik Ostoja Mijailović zbog službenog puta nije mogao da prisustvuje sastanku radne grupe ABA lige, te da zbog poštovanja nije želeo da pošalje drugog predstavnika.

Na sastanku u Zagrebu trebalo je da se pregovara o kandidatima za upražnjena mesta menadžmenta ABA lige, ali je radna grupa bila nepotpuna usled odsustva Partizanovog predstavnika.

Iz tog razloga, sa sastanka se povukla Crvena zvezda zbog čeg se i oglasila zvaničnim saopštenjem.

Sad je odgovor stigao iz Humske.

KK Partizan NIS je još 21.11. u 15 časova i 13 minuta obavestio predsednika ABA j.t.d. lige i sve članove radne grupe da je predsednik Ostoja Mijailović u mogućnosti da bude prisutan na sastanku u predloženom terminu 25. 11. Predsednik crno-belih, zbog odlaska na službeni put nije bio u mogućnosti da prisustvuje sastanku zakazanom za 4.12.

Nakon potvrde da predsednik može prisustvovati 25.11. od strane lige nikada nije dobijen odgovor, već je samo zakazan sastanak za 4. 12. Poštujući radnu grupu kao telo koje je ovlašćeno od strane Skupštine da sprovede selekciju menadžmenta ABA lige, klub nije želeo da na sastanak dolazi bilo ko osim predsednika„, naveo je Partizan.