Mesina: Plašim se da je Nedovićeva povreda ozbiljna

Košarka 06. dec 201902:40 > 02:44
Giuseppe Cottini/Euroleague Basketball via Getty Images

Armani je izgubio od Crvene zvezde na domaćem parketu 77:67, a osim toga milanski tim bi mogao da izgubi i Nemanju Nedovića na duže vreme. Srpski bek se povredio u prvom poluvremenu u utakmici protiv svog nekadašnjeg tima.

Nemanja Nedović je u toku prvog poluvremena povredio butinu i iz Armanija su još tokom meča znali da se srpski igrač neće vraćati tokom drugog poluvremena. Potencijalni srpski rerpezentativac je već imao problema tokom prošle i ove sezone sa povredama i propustio je prvih nekoliko mečeva akutelne sezone. 

Plašim se da je prilično ozbiljno. Radi se o mišiću„, rekao je Etore Mesina, a trener Armanija je prokomentarisao i stanje Arturasa Gudaitisa i Vladimira Micova.

Ne znam kada će se vratiti, da li za duplu nedelju sa Realom i Valensijom. Očigledno se nadam, ali ne znam„, dodao je Mesina.

Trener Armanija je dodao i da njegovi tim nije uspeo lepo da se prilagodi zbog izostanaka Vladimira Micova i Arturasa Gudaitisa. 

Igrali su strpljivo, snažno i čvrsto. Bili su veoma ukomponovani u napadu od strane pleja Lorenza Brauna. Danas, verovatno zbog izostanaka ili zato što nekima nije bio dan igrali smo samo pik end rol. Kada koristiš samo jedno oružje onda je teško. Jasno je da kada je neko odsustan ostali moraju da daju više, a u problemu si ako se to ne desi. Moramo da budemo raznovrsniji. Nisam bio uzbuđen kada smo pobeđivali i najbolje timove, isto ne mislim da je vreme da se slomimo i da padnemo u depresiju posle tri poraza„, rekao je Mesina posle poraza od Crvene zvezde.