Džikić pobedio pa uzeo mikrofon (VIDEO)

Košarka 21. jan 202323:54
Izvor: SK printscreen

Ekipa Hapoela iz Jerusalima je nekako dobila Bnei Hercliju u meču izraelskog prvenstva. Tim koji vodi Aleksandar Džikić je napravio veliki preokret u ovom duelu i dobio je posle produžetka 84:82.

Posle prve četvrtine ovog duela je bilo 27:11, da bi u poslednjoj deonici bio egal. Meč je rešen u produžetku, a jedan od glavnih protagonista u ovoj utakmici je bio trener Aleksandar Džikić.

Bivši strateg Partizana i Budućnosti je u vidnom naboju emocija tražio mikrofon od zvaničnog spikera u hali u Jerusalimu.

„Deset hiljada u sredu! Deset hiljada u sredu“, poručio je Džikić.

Srpski trener se tako zahvalio navijačima na poseti, ali ih je i pozvao na prvu sledeću utakmicu koja Hapoelu sledi u Ligi šampiona. Tada će ovaj tim igrati sa Dižonom u svojoj dvorani.

Džikić je posle meča rekao da je navijače pozvao u dvoranu u sredu jer „više njih znači da postoji više šansi da tim dobije“. Džikić je govorio takođe i o izraelskoj ligi, o talentovanim igračima u tom takmičenju, ali i o tome što su navijači napravili majice sa njegovim likom. Novinar je posle meča pitao Džileta da li je kupio tu majicu.

„Ja? Da li si ozbiljan?“.

#social-embed_0

Komentari

Vaš komentar