Harden frustriran u Bruklinu: Irving nam treba stalno

James Harden
Guliver Image / xFayexSadoux

Kada je nekadašnji MVP NBA Džejms Harden trejdovan u Bruklin Netse iz redova Hjuston Rokitsa, delovalo je da će „Mrežice“ u narednim godinama biti ogromni favoriti za osvajanje NBA prstena. Međutim, u drugoj sezoni u dresu Bruklina, stvari ne idu po planu koji je Harden imao kada je dolazio.

Netsi su poraženi u prethodna dva duela, a sada su treći na tabeli Istočne konferencije sa 29 pobeda i 18 poraza.

„U medjima pišu da sam nezadovoljan u Bruklinu, ali to nikada niste čuli od mene. Naravno da sam frustriran, to je istina, zato što nismo zdravi, nemamo konstantu u igri iz mnogih razloga – povrede, kovid, kako god želite to da nazovete. Ali da, frsutrirajuće je“, izjavio je Džejms Harden.

„Nisam razgovarao sa Kajrijem Irvingom o njegovom statusu u timu, ali da, potreban nam je na svakoj utakmici. Naročito imajući u vidu sve što nam se dešava“, rekao je sjajni bek.

Džejms Harden (32) je u NBA od 2009. godine – pre dolaska u Bruklin nastupao je za Oklahoma Siti i Hjuston, a 2018. godine dobio je MVP nagradu. U tekućoj sezoni u proseku beleži 22,7 poena (42% šuta iz igre) uz 8 skokova i 10 asitencija po utakmici.

Komentari

Vaš komentar