Jokić najbolji centar, svi žele Dončića, Micić iza Mirotića

Košarka 05. okt 202117:43 > 17:47 0 komentara
Nikola Jokić
Chuck Cook-USA TODAY Sports

Generalni menadžeri NBA ekipa i ove godine su odgovarali na pitanja o najboljim timovima, igračima i trenerima. Svima koji su učestvovali u anketi nije bilo dozvoljeno da glasaju za svoj tim ili osoblje kluba.

Na pitanje koji klub će pobediti u finalu, najveći broj glasova dobili su Bruklin Netsi (72%), ispred Los Anđeles Lejkersa (17%) i Milvoki Baksa (10%).

Predviđa se da će MVP nagradu dobiti Kevin Durent (37%), a među favoritima su Luka Dončić (33%) i Janis Adetokumbo (13%).

Za najboljeg stranca unutar lige proglašen je Janis Adetokumbo (60%), prati ga Luka Dončić (27%), a treći je Nikola Jokić (13%).

Kada je reč o najboljim igračima van NBA lige, najviše glasova dobio je Nikola Mirotić (53%), dok se na drugom mestu našao Vasilije Micić (23%).

Prema glasovima, najbolji plej je Stef Kari (57%), bek Džejms Harden (63%), krilo Kevin Durent (67%), Janis Adetokumbo krilni centar (63%), a na centru je Nikola Jokić (63%).

Na pitanje ‘da sada osnivate franšizu i možete da dovede bilo kojeg igrača, ko bi to bio’ za Luku Dončića je glasalo 43% ispitanika, a za Janisa Adetokumba 40%.

Kompletnu anketu pogledajte OVDE.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!