Jokić: Ovakva Bojanova utakmica ne iznenađuje

Košarka 08. maj 202109:48 0 komentara
Nikola Jokic, Rudy Gobert
AP Photo/Rick Bowmer

Nikola Jokić je posle poraza od Jute rekao da nije iznenađen partijom Bojana Bogdanovića koji je ubacio 48 poena u najboljoj partiji u NBA karijeri. Najbolji igrač Denvera je dodao i da je njegov tim pokazao da može da se bori sa Džezerima koji su najbolji tim na Zapadu.

Takmičili smo se sa dobrim timom. Nedostajali su im neki igrači, ali svako ko igra za Jutu igra na pravi način. Mislim da smo pokazali da možemo da igramo, opet smo izgubili nekoliko lopti. Imali su nekoliko lakih trojki u tranziciji, bila je teška utakmica. Svaka utakmica sa Jutom je teška„, kazao je Nikola Jokić koji kaže da je kod Jute ključan šut sa distance.

Prvi su u ligi po trojkama i to rade odlično, prave otvorene šuteve i pogađaju ih. Svi igraju tako da prave otvoreni šut i svi šutiraju. Dobro su utrenirani i igrači uživaju u tome. Igraju jedni za druge i zato su najbolji na Zapadu„.

Nikola je odao priznanje Bojanu Bogdanoviću koji je u utakmici sa Denverom dao 48 poena i osam trojki. Hrvatski košarkaš je lider Jute u momentu kada timu nedostaju Konli i Mičel.

VESTI IZ NBA

Teška utakmica, cela je bila gusta, ali na kraju su napravili malu prendost. Bogdanović je odigrao super, nismo imali rešenje za njega, posebno od kad su se povredili Konli i Mičel on igra na vrhunskom nivou. Nije to iznenađujuće igra već dosta godina tako. Dao je 48 poena, sjajna partija, ali eto pokazali smo da možemo, bili smo tu negde ali kada je trebalo nismo dali koš, nismo odbranili svoj i eto. Čeka nas Bruklin, novi izazov za nas„, rekao je Jokić.