KK Zvezda svojim navijačima: Pazite se provokacija!

Košarka 08. dec 202216:166 komentara
Izvor: kk crvena zvezda

Košarkaški klub Partizan odlučio je da dozvoli navijačima večitog rivala Crvene zvezde ulazak u "Štark Arenu" na meč 12. kola Evrolige koji se igra u četvrtak od 20.30, uz direktan prenos na Sport klubu 1.

Evroligu pratite u direktnim prenosima ekskluzivno na kanalima Sport kluba, SBB mreži i EON platformi.

Tim povodom rukovodstvo crveno-belih obratilo se svojim navijačima saopštenjem za javnost.

*Saopštenje Partizana: Odvojen deo tribina za navijače Zvezde

Saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti i bez ispravki:

„KK Crvena zvezda mts obavešten je u četvrtak od strane nadležnih organa da će sve odluke koje su donete na sastanku bezbednosti koji je održan u sredu (na kome su prisustvovali svi najviši predstavnici bezbednosnih službi, kao i predstavnici dva kluba) – biti primenjene i da će svi koji su kupili kartu za meč 12.kola Evrolige, moći da prisustvuju utakmici koja je na programu u četvrtak od 20.30 časova, a što je u skladu i sa pravilima Evrolige i zaključcima sa sastanka bezbednosti održanog u sredu u Beogradu.

Ovom prilikom KK Crvena zvezda mts podseća da će odlukom nadležnih organa za sve pristalice našeg kluba (bez obzira na sektor i kartu koju poseduju) biti obezbeđeni posebni sektori na nivou 400 Štark Arene. Ulaz u dvoranu biće na zvaničnom ulazu „Istok“ Štark Arene.

Ovom prilikom KK Crvena zvezda mts apeluje i moli sve pristalice našeg kluba, koji su i na ovaj način pokazale ogromnu privrženost klubu i crveno belim bojama, da se ponašaju fer, sportski, korektno, da ne bacaju nikakve predmete na teren, da bodre naše momke kojima će ova podrška značiti na parketu, i posebno da ne nasedaju na moguće provokacije navijača KK Partizan kojima mogu biti izloženi u Štark Areni tokom utakmice 12.kola Evrolige!

KK Crvena zvezda mts“

Komentari

Vaš komentar