Lebron Džejms isprovociran, tražio da izbace navijače

Košarka 25. nov 202115:20
Kevin C. Cox/Getty Images

Los Anđeles Lejkersi pobedili su Indijanu u gostima posle produžetka rezultatom 124:116, a ponovo je u centru pažnje bio Lebron Džejms.

Džejms se vratio nakon odrađenog meča suspenzije posle sukoba sa Ajzejom Stjuartom, a duel protiv Indijane obeležio je zahtevom da sa svojih mesta uz sam parket bude izbačeno dvoje navijača.

Sredinom produžetka, Džejms je otišao do sudije, doveo ga do navijača na koje je želeo da se požali. Nije bio zadovoljan što su mu dobacivali.

Dvoje navijača koji su imali mesta uz sam parket ispratilo je obezbeđenje uz burno negodovanje svih u dvorani.

Posle utakmice, Džejms nije želeo da kaže šta je bilo to što ga je isprovociralo.

„Postoji razlika u tome da navijate za svoj tim i tome da prekoračite granice pristojnosti. Kada se naprave neki zaista opskurni gestovi i kada se koristi nedoličan govor to zaista ne sme da se toleriše“, rekao je Džejms.

Drištvenim mrežama kruži i komentar jednog od navijača koji tvrdi da je sedeo blizu osoba koje su izbačene te da su sa tih mesta stigli izuzetno ružni komentari o Džejmsovom sinu Broniju.

„Bio sam tamo, ovo dvoje su bili najglasniji. Devojka je rekla ‘nadam se da će Broni poginuti u saobraćajnoj nesreći’. Nastavili su da uzvikuju najrazličitije glasove, ‘Broni je bi, bi, bi’.. Bilo je veoma čudno, nekoliko puta su ih zamolili da se utišaju“, napiosao je jedan korisnik Tvitera, ali zvanične potvrde šta se zapravo dogodilo nema.

 

Komentari

Vaš komentar