Lebron: Ne razumem zašto održavamo Ol star

Košarka 05. feb 202108:452 komentara
Lebron James
Michael Reaves/Getty Images

U NBA se nadaju da bi u narednih nedelju dana svi planovi oko održavanja ovogoišnjeg Ol star meča u Atlanti mogli da budu poznati.

Trebalo bi da sama utakmica i takmičenje u trojkama i zakucavanju budu održani 7. marta. Nije precizirano kada bi igrači morali da dođu u Atlantu i kako će se obaviti procedura testiranja na koronavirus, ali ni da li će biti dozvoljeno prisustvo navijača.

Nakon što je košarkaš Sakramenta Dearon Foks rekao da je „glupo“ održavati Ol star meč tokom pandemije, ništa pozitivniji stav nije izrazio ni Lebron Džejms.

„Ako ću biti potpuno iskren, smatram da je ovo glupo. Ako moramo da nosimo maske i da se stalno testiramo kako bismo igrali prvenstvo, čemu vraćanje Ol star utakmice? Ali očigledno je da novac pokreće svet i moraćemo da se pomirimo sa tim“, rekao je Foks.

„Apsolutno nemam ni energije ni bilo kakvog uzbuđenja oko ovogodišnjeg Ol stara. Uopšte ne razumem ni zašto ga imamo, ali očigledno je takav dogovor. Ovo je kao šamar. I dalje se suočavamo sa pandemijom, sa mnogim stvarima koje se dešavaju i onda ćemo da dovedemo celu ligu u grad koji je otvoren“, ocenio je Lebron Džejms.

„Jasno vam je da nisam srećan zbog toga, ali ništa ne mogu da promenim ili uradim. Biću tu fizički ukoliko budem izabran da igram. Fizički, ali ne i mentalno“, dodao je.

Komentari

Vaš komentar