Mesina pesimističan: Kraj serije, Ataman se nasmešio

Izvor: Ezra Shaw/Getty Images

Trener Armanija Etore Mesina nije optimistačan pred treću utakmicu plej-ofa Evrolige protiv Efesa, uprkos pobedi u drugom meču i izjednačenju u seriji 1-1.

Iako je milanski tim slavio, zbog povreda će na sledećoj utakmici izostati Malkolm Dilejni, Serhio Rodriges i Nikolo Meli.

„Mogli ste da vidite i trenera Atamana kako se osmehuje, nije se čak ni iznervirao. On zna da je serija skoro pa gotova. Najverovatnije ćemo igrati bez četvorice ili petorice igrača na sledećoj utakmici. Sada želimo samo da uživamo u pobedi, a zatim da razmišljamo o sledećem meču“, rekao je Mesina posle utakmici i nastavio:

„Ova serija je gotova jer mi ne možemo da igramo bez Dilejnija, Rodrigesa i Melija. Treba nam čudo, to se ponekad dešava, ali realno oni su favoriti. Pripremićemo se i otići u Istanbul da damo sve od sebe, ali moramo da budemo realni. Mi se ne predajemo, ali ne želim da se momci opterete dodatnom odgovornošću“.

Etore je istakao i da je posebno ponosan na svoju ekipu.

„Gubimo ljude zbog povreda na svaka dva minuta. Postaje smešno jer ne znam šta da kažem sada. Nikada nisam video takvu seriju povreda, ali su ostali uzdignute glave. Naravno, Ćaćo i Ševon su odigrali fantastično svih 40 minuta. Želim da se zahvalim i navijačima. Bili su sjajni. Napravili su odličnu atmosferu i pomogli nam da stignemo do pobede“.

Komentari

Vaš komentar