SK i FIBA organizovale javno gledanje utakmice naših košarkašica

Košarka 27. sep 202212:32 0 komentara
Promo

Srbija je pobedila Francusku u poslednjoj utakmici grupne faze Svetskog prvenstva u košarci za žene a Sport Klub je zajedno sa FIBA-om, ovog jutra organizovao javno gledanje utakmice kojem je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti.

Naše košarkašice podržali su glumica Ivana Dudić, vaterpolista Nikola Rađen, sportistkinje Nataša Anđelić, Tamara Radočaj, Nada Knežević i Slavica Ilić Petrović, blogerka Brana Antović, Marija Vasić, Julija Radojević, Milica Vuković i brojni novinari i urednici.

Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo

Goste su pozdravili komentator SK Nebojša Višković i predstavnik FIBA Gogo Rakotonirina a uz kafu i doručak, ekipa je snažno bodrila naše košarkašice do pobede nad Francuskom. Za prisutne je organizovana i nagradna igra pa su oni koji su, po izboru stručnog SK žirija, napisali najkretivniji komentar na utakmicu osvojili vredne nagrade: Tissot satove, Plazma pakete i košarkaške lopte, navedeno je u saopštenju.

Plazma
Promo

Kreativni konkurs sa istim zadatkom i dalje je otvoren za posetioce sajta sportklub.rs a kako da učestvujete saznajte ovde.