„Lalatoviću je trebalo da damo otkaz pre četiri meseca“

Fudbal 14. maj 202111:42 2 komentara
Tanjug/Dragan Stanković

Predsednik Vojvodine Dragoljub Samardžić kritikovao je odlazećeg šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića.

„Vojvodina mu nije dala otkaz, jednostavno, sam se odlučio na taj potez. Iskreno, trebalo je da ga oteramo još pre četiri meseca, kada se ozbiljno mešao u posao uprave, ljudi koji vode Vojvodinu. Ostala su još dva kola do kraja, njemu ugovor ističe 31. maja. Upravni odbor je na glasanju (5:1) odlučio da sa Lalatovićem ne produžimo saradnju i na tu priču smo stavili tačku“, rekao je Samardžić za Politiku.

Prvi čovek novosadskog kluba nije spomenuo da je Lalatović najviše kritikovao upravu  zbog zarada koje kasne po nekoliko meseci kako njemu tako i igračima, ali je zato pričao da bi trebalo da bude kažnjen.

„Prošle nedelje nije dolazio na treninge. Juče se nije pojavio na konferenciji za novinare. Svuda u ozbiljnom svetu bio bi drastično kažnjen za takvo ponašanje. Jer ipak je on profesionalno lice u klubu gde prima novac za svoj rad. Jednostavno, onog časa kada je saznao da razmišljamo da mu ne ponudimo saradnju radio je šta je hteo. Hvala mu za sve što je do sada uradio za Vojvodinu, ali klub od ovog leta ima nove planove“.

Samardžić je dodao da uprava Vojvodine  za šefa stručnog štaba planira da angažuje Miroslava Tanjgu, nekadašnjeg igrača tog kluba i višegodišnjeg asistenta Siniše Mihajlovića u Seriji A.

Komentari (2)

Vidi sve komentare