Lebron: Previše su se radovali, ja sada diktiram ritam meča

LeBron James
Izvor: Jason Miller/Getty Images

Najbolji igrač Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms dominirao je u pobedi nad svojim bivšim timom Klivlend Kavalirsima, a posle meča osvrnuo se na malu provokaciju zvaničnika ekipe iz koje je prešao u redove Lejkersa.

Duel je završen pobedom ekipe iz Kalifornije 115:108.

Domaća kuhinja. Dobar je osećaj vratiti se u svoje utočište, mesto na kojem se odmaram – svoj dom“, izjavio je Lebron Džejms, košarkaš koji je rođen i odrastao u Ohaju, posle još jedne sjajne partije.

Džejms je posle jednog promašaja mogao da vidi nekadašnjeg saradnika, funkcionera Kavsa Džejsona Hilmana, kako radosno tapše.

Mislim da je bio malo previše uzbuđen kada je video da sam promašio. Baš je bio radostan. Malo previše za moj utisak. Očigledno, mora da navija za svoj tim, a to je bez dileme iskazao. Ipak, znao sam da mi ostaje još jedna četvrtina da pokažem šta znam. Nikada ne ograničavam svoj potencijal. Uvek želim da nastavljam da se poboljšavam. Sada sam u poziciji da diktiram kako će odbrana da reaguije na mene. Sa druge strane, oni ne mogu da diktiraju šta ću ja uraditi“, rekao je „Kralj Džejms“.

Džejms je meč završio sa 46 poena (19-26 iz igre, 7-11 za tri), 8 skokova i 6 asistenija. Lebron je trenutno jedan od glavnih favorita za osvajanje nagrade najkorisnijeg igrača sezone, a to priznanje je dobijao četiri puta u bogatoj karijeri.

Lejkersi, aktuelni NBA prvaci, trenutno su najbolji tim lige sa skorom 14-4.

Komentari

Vaš komentar