Predsednik Vaterpolo saveza Srbije: Država pomaže vaterpolo

Vaterpolo savez Srbije

Povodom izjave vaterpoliste Srbije Andrije Prlainovića da država finansijski ne pomaže vaterpolo oglasio se i predsednik Vaterpolo saveza Srbije MIlorad Krivokapić.

„Andrija je iz najbolje namere govorio o teškom položaju klubova i rekao da bez klubova nema budućnosti. Naveo je i vaterpolo gde su klubovi u teškom položaju. Ali nikoga nije pomenuo, posebno ne državu sa kojom imamo sjajan odnos“, naveo je Krivokapić u izjavi za zvaničan sajt Vaterpolo saveza Srbije i dodao:

„Mi smo se državi, predsedniku Nikoliću, premijeru Vučiću, Vladi zahvalili kako na pomoći, tako i na konkretnim potezima. Da ne pominjem sada deo oko organizacije Evropskog prvenstva za koji smo dobili sve moguće pohvale i o čemu se priča i danas. Podsetiću vas na kupovinu bazena za Nacionalni trening centar, bazu za stvaranje budućih asova. I drugi konkretni potezi bez kojih organizacija ne bi imala mogućnosti da stvori i uslove i da ostvari ovakve rezultate kakve imamo. A oni su sjajni, izvanredni, u svetu sporta na ovakav način do sada nisu zabeleženi. Vlasinici smo svih, ali svih trofeja na svetu i i sada kada smo to ostvarili pomoć države pamtimo, smatramo je delom ovih uspeha i nadamo se da će dalje biti tako“.