Ranđelović: Gocićeve suze zadužuju!

Ostali sportovi 29. avg 201617:07 > 17:09
Tanjug/AP

Ima samo 23 godine a osvojio je sve što se može osvojiti. Ima zlato za OLimpijskih igara, Svetskog i Evroospkog šampionata, bio je u ekipi koja je slavila u Svetskom kupu dva puta za redom. U pitanju se Sava Ranđelović, momak koji je kada je klupska karijera u pitanju branio boje ŽAK-a, Zvezde. Sada je u Breši.

„Suze Živka Gocića, kapitena reprezentacije, nikada neću zaboraviti. Taj trenutak mi se urezao u glavu u srce. To je motiv da mi mlađi nastavimo da se borimo kao što su to radili Živko Gocić i Slobodan Nikić. Odluka dvojice najboljih igrača Srbije, da kapicu sa državnim grbom, ostave nama mlađima je velika čast i obaveza. Nastojaćemo da Gocić i Nikić budu ponosni na nas“ rekao je Ranđelović.

Zanimljivo, Sava Ranđelović je postigao prvi gol za Srbiju na Olimpijskim igrama u Brazilu.

„To je statistika i to nije bitno. Bitno je da smo mi stigli do zlata. Važno je da smo ostvarili san koji vaterpolo reprezentacija sanja jako dugo. Važno je da smo se na pravi način odužili Gociću i Nikiću za sve ono što su doneli reprezentaciji. Za sve ono što su dali državnom timu. Za sve ono čemu su nas naučili“ rekao je Ranđelović.