Zlatne pred 10.000 navijača – Ljudi, nasmejao se…

odbojkaški savez Srbije

Šampionkama Evrope, ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije, večeras je na platou ispred Skupštine grada Beograda organizovan svečani doček.

Prvakinje Evrope su letom iz Bakua preko Istanbula sletele na aerodorom „Nikola Tesla“ oko 19:30 časova, odakle su odmah produžile ka čuvenom balkonu.

Tijanu Bošković, Brankicu Mihajlović i ostale zlatne devojke pozdravilo je oko 10.000 navijača pristiglih iz cele Srbije.

„Ne znam da li ste svesni koliko nam znače vaša podrška i ljubav. Koliko je u najvećem delu sve što radimo posvećemo vama“, rekao je selektor Terzić.

„Ljudi, nasmejao se“, dodala je kapiten Milena Rašić.

„Jednu stvar nemojte da zaboravite. Bez obriza na rezultat ove devojke svaki put daju svoj maksimum, do poslednje kapi znoja i krvi. Budite sigurni da vas nikada neće razočarati“, dodao je Terzić.

„Divno je videti vas u ovolikom broju. Nadam se da će biti još ovakvih prilika. Hvala svima, naravno i Republici Srpskoj i mojoj Bileći“, istakla je najbolja igračica šampionata Tijana Bošković.

„Teško je u ovom trenutku naći prave reči i opisati sve ovo. Ovo je nešto što smo svi zajedno sanjali. Hvala Srbiji i Republici Srpskoj i naravno mom Brčkom“, istakla je Brankica Mihajlović.

„Vi ste ono što nas izdvaja od drugih i što nas stvalja tu gde jesmo. Ovo je naše, hvala vam“, naglasila je Tijana Malešević.

„Hvala vam na velikoj podršci i što ste došli u ovolikom broju. Hvala devojkama i koje nisu sa nama i one su deo ove ekipe. Hvala na ostvarenju još jednog sna, a to je doček na balkonu. Ovo ima samo Srbija“, rekla je Rašićeva.

Izabranice selektora Zorana Terzića su u nedelju u finalu savladale Holandiju sa 3:1 i drugi put u istoriji osvojile evropsku titulu.

Doček je pratila reporterka N1 Jelena Zorić: