Obradović: Bez želje i borbenosti, ne znam što tako…

Ostali sportovi 05. dec 201912:29 > 12:31
Getty Images/Thomas Eisenhuth

Selektor ženske rukomente reprezentacije Srbije izjavio je posle poraza od Holandije da je njegov tim odigrao na izuzetno niskom nivou, te da ne zna šta je razlog takve partije.

Srpkinje su u četvrtom kolu grupe A Svetskog prvenstva poražene sa 36:23 i u poslednje kolo ulaze uz skor 2-2.

Povezano

Čestitke Holanđankama, nismo bili na nivou od pre dva dana. Nismo bili ni blizu onoga što smo očekivali i pružali u želji i borbenosti. Gde je to iščezlo, to je drugo pitanje. Nama je bila potrebna borbena utakmica kako bi preneli dva boda, ovako moramo protiv Slovenije da se vratimo u igru i pokušamo da pobedimo i promenimo kompletan odnos prema igri„, kazao je Obradović.

Duel sa Slovenkama biće odlučujući za oba tima, pošto će samo pobednik ostvariti plasman u drugu rundu.

Dve meč lopte smo izgubili, imamo i ovu treću da pokušamo iz sve snage da ostanemo na Svetskom prvenstvu. Protiv Norveške je bilo mnogo dobro, da smo danas pružili takvu igru, ne bi nam bilo krivo. Nismo, međutim, nismo bili ni blizu nivou iz utakmica sa Angolom i Кubom. Da ne potcenjujemo Angolu, koja je ubedljivo savladala Sloveniju. Biće to utakmica baš-baš, moramo da budemo spremni na to i pružimo bolju partiju nego večeras„, dodao je Obradović.

Slađana Pop Lazić istakla je da je Holandija kaznila sve greške Srpkinja.

Čestitala bih Holanđankama na dobroj igri. Nismo otvorili utakmicu kao što smo očekivali, a protiv ekipe kao što je Holandija to košta i naravno da nismo mogli da se vratimo u igru„, rekla je ona.

Utakmica Srbije i Slovenije igra se u petak od sedam časova po našem vremenu.