Četiri fudbalska i dva košarkaška duela u ponedeljak na SK

Ostali sportovi 03. nov 201412:48 > 12:48
EPA

Kristal Palas i Sanderlend od 21:00 uz direktan prenos na SK1 staviće zavesu na ovo kolo Premijer lige .

Ni jedni ni drugi ne mogu baš da se pohvale zavidnom formom, ali vide ovaj meč kao slamku spasa. I keramičari i crne mačke imaju tri poraza, jedan remi i jednu pobedu u prethodnih pet mečeva. Trenutno, Palas je 16. na tabeli, dok je Sanderlend 18. i sigurno je da ne bi želeli da budu tu do kraja sezone.

Na SK2 od 20:45 imamo kombinovani prenos tri duela. U Škotskoj se sastaju Ros Kaunti i Aberdin, u Portugalu Belenenseš i Boavišta, dok poslednji meč Primere igraju Rajo Valjekano i Eibar. Rajo je u veoma dobroj formi, imaju tri pobede i dva poraza na prethodnih pet duela, dok se i Eibar sasvim solidno snalazi, trenutno su na 13. mestu. Pobeda na ovom meču značila bi ogroman korak ka opstanku u Eliti.

Što se tiče košarke, od 20:30 na SK3 pratimo duel Mega Vizure i Zadra, koji obećava atraktivnu košarku i mnogo poena. U turskom prvenstvu smo već doživeli dva stresa, povrede Bogdanovića i Krstića, a nadamo se da će sa Micovim i Ercegom biti sve u redu. Oni gostuju nezgodnoj Konji od 17:00 uz direktan prenos na SK2

Za noćne ptice, tu je i NBA prenos Bruklina i Oklahome od 01:30 na SK1. Kako će se Tander snaći i bez Kevina Djurenta i bez Rasela Vestbruka, ostaje nam da vidimo.