Bregar: Ispunili smo zacrtane ciljeve, biće teško s Rusijom

RFEBM - J. Navarro

Selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar očekuje tešku utakmicu protiv Rusije u poslednjem kolu grupe B na Svetskom prvenstvu.

Srbija je počela šampionat sveta sa pobedama nad Poljskom i Kamerunom, a u poslednjem kolu snage će odmeriti sa selekcijum Rusije.

Izabranice Uroša Bregara već su obezbedile plasman u narednu rundu takmičenja, ali bitan je svaki bod koji se prenosi.

povezane vesti

„Obavili smo dobar posao i ispunili ciljeve koje smo zacrtali. Predstoji nam utakmica sa Rusijom, znamo da čitava prva postava igra za CSKA iz Moskve, učesnika Lige šampiona. Znamo da nas čeka teška utakmica, moramo da napravimo još manje grešaka u napadu, da podignemo nivo realizacije i da ponovimo igru u odbrani protiv Poljske“, rekao je selektor Bregar.

„Istina je da ne igraju dve najbolje ruske igračice Darija Dimitrijeva i Ana Vjahireva, ali Rusija ima veliku bazu mladih i dobrih igračica i ako neka nedostaje, dolazi druga. Smatram da je to ozbiljna reprezentacija. Jesu se podmladili, ali ipak prva postava igra u CSKA i čeka nas jedan težak meč“.

Narednu fazu selekcija Srbije igra u Granoljers, gde će se formirati nova grupa od reprezentacija iz grupa A i B.

„Tamo je najbolja selekcija Francuske i ona uvek ide na medalju, odnosno na zlato. Tu je i selekcija Slovenije. Juče je Crna Gora pobedila Angolu, tako da mislim da će u narednu fazu ići Francuska, Crna Gora i Slovenija. Svi protivnici su nam poznati i mislim da su pred nama četiri teška meča“, zaključio je selektor Bregar.

Srbija i Rusija sastaju se u utorak od 20:30 časova. Obe selekcije su do sada zabeležile po dve pobede.

Komentari

Vaš komentar