Grom udario u avion Er Srbije u kome su bili vaterpolisti Juga

Ostali sportovi 29. nov 202114:27 > 15:233 komentara
Izvor: REUTERS/Stevo Vasiljevic

Vaterpolisti i uprava Juga i putnici koji su se nalazili na nedeljnom letu iz Beograda prema Tivtu, doživeli su pravu dramu nakon što je u avion udario grom pri sletanju, prenose hrvatski mediji.

Prema rečima direktora kluba iz Dubrovnika Ognjena Kržića sve se dogodilo u avionu Er Srbije koji je u nedelju nešto posle 14 sati trebalo da sleti u Tivat.

Delegacija Juga vraćala se sa utakmice regionalonog takmičenja protiv Novog Beograda kad je nevreme iznad crnogorskog grada zahvatilo avion i počelo da ga ljulja.

Najdramatičnije je bilo, kako prenosi dubrovniknet.hr, prilikom pokušaja sletanja. Pilot je kružio iznad aerodroma u Tivtu i u trenutku kad je točkovima trebalo da dotakne pistu, grom je udario u avion, što je izazvalo paniku među putnicima.

„Kad je pilot valjda shvatio da se stvar “otela” kontroli, s piste koju smo gotovo dotaknuli se počeo dizao dodajući gas. Podigao se na neku visini i počeli smo da kružimo iznad aerodroma, ali nas je sve vreme nevreme užasno bacalo. Nakon pola sata tog užasa, drndanja i propadanja, počeli smo ponovo da slećemo i tada je u avion udario grom,“ kaže Kržić.

 

Komentari

Vaš komentar