Marsenić: Ne zanima nas ko će biti u grupi, imamo nešto posebno

STARSPORT

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Mijajlo Marsenić bio je ponosan na svoj tim posle plasmana na Svetsko prvenstvo 2023. u Švedskoj i Poljskoj.

Srbija je u oba meča baraža savladala selekciju Slovenije i ukupnim rezultatom 57:51 obezbedila mesto na planetarnom šampionatu.

Povezane vesti

„Osećam se 20 kila lakši. Laknulo mi je mnogo, ponosan sam na celu ekipu, na sve što smo uradili. Iskreno, nije bilo lako, dva treninga za Slovence… Ljudi mogu da pričaju šta hoće, ali pogledajte tu ekipu i sve će vam biti jasno. Pogledajte u kakvim klubovima igraju. Ali dobo šta je tu je, mi smo tu da igramo i da pokažemo ljudima da nisu u pravu,“ rekao je pivotmen srpskog tima i nastavio:

„Jedva čekamo žreb. Ne zanima nas ko će biti u grupi. Kada smo kompletni… Imamo nešto posebno, zajedništvo i drugarstvo. To nas vodi u pravom smeru.“

Veliki posao u oba meča odradio je i stameni Dragan Pešmalbek, nekadašnji član reprezentacije Francuske.

„Moja porodica je bila tu i to mi je mnogo drago. Slovenija je strašna ekipa, baš dobro igraju, ali mi smo odigrali sa karakterom, sjajan je bio i Milosavljev na golu. Možemo da budemo ponosni,“ istakao je Pešmalbek.

Komentari (0)

Vidi sve komentare