Milosavljević stigao u Segedin, Đorđić se vratio u Srbiju

Rukometna reprezentacija Srbije
Foto: RSS

Rukometaši Srbije nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u drugu, odnosno glavnu rundu takmičenja na Evropskom prvenstvu, jer su u drugom kolu poraženi od Hrvatske sa 23:20.

Izabranici Tonija Đerone imaju još jednu, a da bi stigli do cilja, moraće da pobede Francusku. Utakmica je na programu 17. januara sa početkom u 20 časova i 30 minuta, a najnovine vesti iz tabora Srbije glase – trener Žikica Milosavljević je stigao u Segedin i pojačao stručni štab, a jedan od najboljih igrača, Petar Đorđić, koji je bio pozitivan uoči duela sa Hrvatskom, otputovao je u Srbiju gde će biti u karantinu od pet dana, sa nadom da će njegovi saigrači obezbediti mesto u drugoj fazi, te da će u jednom momentu moći da im pomogne u nastavku takmičenja.

Toni Đerona
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Uoči duela sa Francuskom, atomosfera u timu je na izuzetno visokom nivou. Svi igrači, uključujući i selektora Đeronu, veruju da mogu da stignu do pobede protiv jedne od najboljih selekcija na planeti, a sada je najvaća briga koronavirus.

Sastav tima će biti poznat tek na dan utakmice, kada će stići testovi i kada će biti potpuno jasna slika kakva je situacija sa sitnim povredama kojih ima u reprezentaciji Srbije.

U drugom meču grupe, Hrvatska će odmeriti snage sa selekcijom Ukrajine, a zatim će pomno pratiti dešavanja na utakmici između Francuske i Srbije.

Komentari

Vaš komentar