NFL spektakl i ove sezone eskluzivno samo na Sport Klubu

Ostali sportovi 21. jul 202217:101 komentar
Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Sitno se broji do nove NFL sezone, za koju se očekuje da bude nikad zanimljivija. Nikada više ozbiljnih kandidata za Lombardijev trofej, a neverovatni potresi u prelaznom roku prava su najava za novu sezonu, koju ćete i ove sezone moći da posmatrate ekskluzivno samo na kanalima Sport Kluba.

Period između dve sezone obeležio je Tom Brejdi. Najveć svih vremena prvo je objavio povlačenje, ali nije mogao dugo da ostane u penziji. Posle nekoliko nedelja odlučio je da se vrati i povešće Tampa Bej Bakanirse u novi pohod na Superboul.

Baksi se nisu previše menjali, dok su šampion Los Anđeles Remsi ostali bez Vona Milera, a još se ne zna situacija oko Odela Bekama. Miler je prešao u Bafalo, koji se sada u kladionicama kotira kao najveći favorit za titulu. Remsi su, što je najvažnije za njih, zadržali Erona Donalda i doveli još neka pojačanja.

Razlog zašto je Bafalo u prednosti, u odnosu na Kanzas Siti Čifse je Tajrik Hil. Verovatno najbrži risiver današnjice odlučio je da ode iz Kanzas Sitija i sada će hvatati lopte koje bude upućivao Tua Tagovailoa u Majamiju. Ovaj prelazak, kao i odlazak Devonte Adamsa iz Grin Beja u Rejderse, ali i još neki, među prvima Rasela Vilsona iz Sijetla u Denver ili Halila Meka iz Čikaga u Čardžerse, dodatno ojačavaju AFC, koji će ove sezone biti vraški paklen. Samo su tri ekipe, na prvi pogled autsajderi za plej-of Njujork Džetsi, Džeksonvil i Hjuston.

Sve u svemu, očekuje nas veoma zanimljiva sezona koja zvanično počinje u noći između 8. i 9. septembra utakmicom između Bafala i Los Anđeles Remsa. Nju, kao i sve ostale utakmice i utakmice predsezone možete pratiti ekskluzivno na kanalima Sport Kluba. Uz naravno i prateće emisije i podkaste posvećene najjačoj ligi na svetu.

Mečeve NFL možete da pratite na Sport Klubu uz SBB ukoliko još niste korisnik SBB usluga – put EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaves u narednih 30 dana.

Komentari

Vaš komentar