Rodžers otkrio da je koristio psihodelike

Sean M. Haffey, Getty Images Sport

Kvoterbek Grin Bej Pekersa Aron Rodžers govorio je u podkastu Markusa Obrija o tome da je koristio psihodelične lekove.

Rodžers je otkrio da mu je upotreba te vrste lekova pomogla na planu brige o mentalnom zdravlju i na putu njegov izlečenja.

Dugogodišnji kvoterbek Grin Beja je rekao da su mu lekovi na bazi biljke ajahuaske neizmerno pomogli da „bezuslovno voli druge“.

„Za mene je jedno od osnovnih načela mentalnog zdravlja ljubav prema sebi. To je ono što je taj lek na biljnoj bazi učinio za mene, pomogla mi je da vidim kako da bezuslovno volim sebe“, rekao je Rodžers i dodao:

„Samo u tom bezuslovnom samoljublju sam u stanju da bezuslovno volim i druge. Ima li boljeg načina da radim na svom mentalnom zdravlju nego da prođem jedno takvo iskustvo“.

On je objasnio i na koji način to utiče na njegove saigrače i čitavu ekipu.

„Najveći poklon koji mogu da dam svojim saigračima jeste da mogu da se pojave i da ja budem neko ko može da im bude model za tu bezuslovnu ljubav. Naravno, važno je da ja igram dobro, da sam na terenu i budem lider, ali neće ih zanimati šta kažeš, dok i sami ne znaju koliko ti je zapravo stalo“.

Prema objašnjenju Fondacije za alkohol i droge, ajahuaska se unosi kao tečnost i može uticati na čovekovo razmišljanje, kao i osećaj za vreme i emocije.

Rodžers je dodao da taj lek ne preporučuje drugima iako je imala dubok uticaj na njegov život.

Komentari

Vaš komentar