Mirko Vičević napustio Zvezdu

Ostali sportovi 09. feb 202223:10 > 23:53 35 komentara
You tube/FCRedStarBelgrade/Printscreen

Mirko Vičević je prelomio. Svojevremeno jedan od najboljih igrača planete, koji je nedavno preuzeo Crvenu zvezdu, nije više šef stručnog štaba crveno-belih, potvrđeno je Sport Klubu.

Vičević je sa velikim ambicijama i entizijazmom krenuo put Beograda, odlučan u nameri da uspešno završi sezonu, da nastavi sa pozicioniranjem Zvezde ne regionalnom i evropskom nivou, ali je vrlo brzo doneo odluku da se vrati u Kotor.

Sve je počelo tokom nemilih scena na utakmici protiv Šapca, nemilih scena nije bilo na utakmici protiv Steaue u Ligi šampiona, ali su sva dešavanja oko kluba, uticala na prikazanu partiju, pa su izabranici Mirka Vičevića odigrali nerešeno – 10:10 sa timom iz Bukurešta.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Postojala je mogućnost da se dogovor postigne, da legendrani Vičević završi sezonu u Zvezdi, ali od toga nema ništa. Mirko je odlučio da napusti Zvezdu, da se vrati u Kotor, nastavi da razvija Kataro i čeka novi angažman.

S druge strane, Zvezda će posle rastanka sa Aleksandrom Filipovićem, te odlaska Mirka Vičevića, morati da potraži i trećeg trenera u sezoni, u kojoj je posle dva kruga kvalifikacija i baraž mečeva sa italijanskom Savonom, stigla do grupne faze Lige šampiona.

Komentari (35)

Vidi sve komentare